Valper

Staffordshire bull terrier tispe 9 mnd


Vi søker fòrvert til sosial og sjarmerende tispe!

Har du lyst på hund, men kanskje ikke livssituasjonen tilsier at du kan ha valp? Eller er du førstegangs hundeier og tenker at det kan være god læring å starte med en eldre hund dere kan lære av? Molly er en 9 mnd gammel tispe som søker aktiv fòrvert. Hun er godt grunntrent, energisk, mye arbeidslyst og SUPER sosial. Vi leter etter noen innenfor passende kjøreavtstand til oss i Tønsberg siden vi ønsker tett samarbeid. Hun er utstillingstrent, har gått både valpekurs og videregående kurs, er renslig og kan fint være alene hjemme. Går pent i bånd. Kan passe like godt i byen som på landet. Miljøsterk. Molly selges for redusert pris på fòravtale/ avlsbetingelser. Hun er registrert i NKK, ID merket, rabiesvaksinert og har pass. Om det kunne være av interesse- eller dere er nysgjerrige på fòravtalen, ta gjerne kontakt med oss på mail i første omgang.

Vi venter staffordshire bull terrier valper 07.03.22!


Er du på utkikk etter en robust, solid og aktiv familie/tur hund? Eller er du litt nysgjerrig på utstilling, rally eller agility?

Vi forventer trygge og sosiale valper etter helsetestede foreldre. Vi søker familier/nye eiere med sans for friluftsliv eller evt interesse for agility/utstilling eller annen hundesport. Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller en hyggelig hundeprat! Vi ser også etter fòrverter, så ta gjerne kontakt om dette kunne være av interesse også.

Staffordshire bull terrier valper født 26.11.21


7 flotte staffordshire bull terrier valper har kommet til verden!

Alle valpene er nå reservert, men vi planlegger nytt kull i februar/ mars. Om du skulle være interessert i en valp i løpet av 2022- ta gjerne kontakt for en hyggelig hundeprat.

Mor: Kidachi´s Let´s go Crazy

Far: Kanock Santafost Z-White Pompy

Våre 7 flotte!


Linda Kjeksrud